Finans, Artiklar

Hur påverkas börsen av supervalåret 2024?

5 apr. 2024
2024 kommer att gå till historien som det första året någonsin som halva jordens befolkning går till val. Många viktiga val väntar och några har redan ägt rum. Dock är det nog få som kan komma att påverka omvärlden så mycket som det amerikanska presidentvalet. Så vad bör investerare vänta sig av supervalåret och vilken effekt kan det amerikanska valet ha på börsen?
Läs mer
Pressmeddelande

Finansbranschens bästa aktörer 2023 korade

13 mars 2024
– Polar Capital, Movestic och Länsförsäkringar Nya Trad i topp i Söderberg & Partners årliga trafikljusrapport. Storebrand och Svedea utses till ”Årets hållbara aktör” inom investeringar, respektive sakförsäkringar.
Läs mer
Försäkring, Artiklar

Konkurserna ökar – är ni skyddade mot osäkra kundfordringar?

4 apr. 2024
Ny statistik visar att antalet konkurser i Sverige ökar kraftigt. Det innebär att risken för osäkra kundfordringar ökar och kan slå hårt mot företagen. På Söderberg & Partners hjälper vi många kunder att trygga verksamheten med hjälp av en kreditförsäkring. En viktig försäkring som många företag saknar.
Läs mer
Pension, Artiklar

Vad är en bra tjänstepension?

2 apr. 2024
Hur bra pensionserbjudande har du idag – och vad kännetecknar det bästa erbjudandet inom tjänstepension? Det kan vara svårt att avgöra värdet av den tjänstepension som din arbetsgivare sätter av till dig, utan att ha något att jämföra med. Vår pensionsspecialist, Jon Persson, reder ut hur du känner igen det bästa erbjudandet inom tjänstepension och hur du kan värdera den tjänstepension som sätts av till dig idag. Vi tittar närmare på frågor som: Vad är en bra tjänstepension egentligen? Och vilken tjänstepension har gått bäst?
Läs mer

Insikt

Vill du lära dig mer om områden som finans, börsen, pension, försäkring, lönehantering och HR? Då har du hamnat helt rätt. Här delar vi med oss av kunskap, tips och nyheter som ger dig en större insikt i de områden som vi är specialiserade på.

Få det senaste
— först

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter direkt till din inkorg.

Håll dig informerad om våra digitala event

Fyll in din e-postadress, så bjuder vi in dig till våra kostnadsfria, spännande event.