Juridisk rådgivning för livets alla skeden

På Söderberg & Partners har vi erfarna jurister som är specialiserade inom ekonomisk familjerätt, arvsrätt och förmögenhetsrätt. Tillsammans med dig går vi igenom din familjesituation och eventuella behov av juridiska dokument i syfte att ge dig ett långsiktigt skydd och därmed ett tryggare liv.

Juridisk rådgivning för livets alla händelser

Under livets gång kommer det hända många spännande saker, till exempel att du flyttar hemifrån, köper din första lägenhet, flyttar ihop med din partner och blir sambos. Ni gifter er eventuellt och skaffar kanske barn eller ett företag ihop. Livet kan också innebära att oförutsedda händelser inträffar såsom en skilsmässa, sjukdom eller dödsfall.

Alla dessa olika händelser får juridiska konsekvenser som du bör vara medveten om. Visste du till exempel att du och din partner inte alltid ärver varandra, trots att ni är gifta? Eller att ditt företag eller ärvda sommarhus kan ingå i en bodelning om det inte har reglerats juridiskt?

Oavsett var i livet du befinner dig i är det viktigt att känna till vad konsekvenserna blir vid till exempel en separation eller dödsfall. Vi på Söderberg & Partners erbjuder dig personlig juridisk rådgivning där vi även upprättar de juridiska dokument som du har behov av.

Specialiststöd inom familjejuridik

Här berättar Kristina Myhre, vd för Söderberg & Partners Wealth Services, mer om hur vi kan hjälpa dig som kund inom området familjejuridik.

Juridiska handlingar

Vi upprättar ett flertal juridiska dokument, se exempel nedan. Om du önskar rådgivning kring och hjälp med upprättande av juridiska dokument är du välkommen att kontakta oss via formuläret nedan.

Vårt personliga engagemang gör skillnad - igen!

Vi har utsetts till Sveriges främsta Private Banking-aktör 2023 i Kantar Sifo Prosperas årliga rapport, för andra året i rad! En utmärkelse som bygger på betyg från de svenska Private Banking-aktörernas egna kunder.

I rapporten framgår det att vårt personliga engagemang, vår kompetens inom förvaltning och omfattande analys är det som våra kunder uppskattar mest – och några anledningar till varför vi har Sveriges nöjdaste kunder! 

Kontakta oss