Smartare lönehantering

Lönehantering för genast tankarna till tidskrävande administration. Men så behöver det inte vara. Med Payroll sparar du tid, samtidigt som lönehanteringen kvalitetssäkras. Utöver vårt smarta lönesystem erbjuder vi även tjänster inom löneoutsourcing och löneadministration. När du väljer att ta hjälp av oss, är det dina behov som styr – och du får allt till ett fast pris.

Dedikerat löneteam

Med Payroll får du inte bara ett smart lönesystem och en tjänst som underlättar din lönehantering. Du får även en dedikerad samarbetspartner med expertkompetens – som finns här för att hjälpa dig.

Användarvänligt lönesystem

Systemet är utvecklat på ett pedagogiskt sätt som sänker tröskeln för en smidig onboarding. Payroll är intuitivt och tydligt för alla användare – oavsett om du jobbar i din laptop eller från din mobil.

Tidsbesparande

Payroll underlättar din vardag på riktigt. Här kan du utföra varje moment med ett fåtal klick. Utöver systemet, erbjuder vi även tjänster där vi kan ta över hela eller delar av din lönehantering.

Tydlig översikt

Vi har samlat allt du behöver i samma system, vilket ger dig struktur, kontroll och en tydlig översikt. Här finns exempelvis anställningshistorik, lönedata, dokumentarkiv och kompetenser.

Vi underlättar din lönehantering

Payroll - ett lönesystem med låg tröskel 

Payroll är precis så som ett lönesystem ska vara. Enkelt att förstå – utan onödiga manuella steg. Självklart är Payroll ett molnbaserat lönesystem som du når var du än befinner dig, via webbläsaren eller appen. Här hanteras tidrapportering, utlägg, reseräkningar och milersättning på ett effektivt sätt. Dessutom har varje medarbetare tillgång till alla sina dokument, så som lönespecifikationer, i inloggat läge. 

I systemet kan du som hanterar löner, jobba smidigt med personaladministration, attester, massregistrering, konteringsregister, lönerevisioner och mycket mer. 

Payroll strukturerar dessutom din data på ett sätt som ger dig den flexibilitet som krävs för att bygga egna, anpassade rapporter. Payroll har även färdiga integrationer mot marknadens vanligaste system och kan sätta upp nya efter dina önskemål. 

Utöver systemstödet, kan vi på Söderberg & Partners Löner ta hand om önskade delar av företagets lönehantering. Vi kan bland annat hjälpa dig med:

  • administration och löneberedning

  • utbetalning

  • rapportering till myndigheter så som Skatteverket, Försäkringskassan och Svenskt Näringsliv

  • månatliga rapporter för HR och ekonomi

  • support för all personal via telefon och e-post. 

Upplev lönesystemet Payroll 

Payroll kom till ur en önskan att utveckla det lönehanteringssystem som vi ansåg saknades på marknaden. Ett system som underlättar vardagen och inte krånglar till det i onödan. Men hur mycket vi än skriver om systemet, är det först när du ser hur Payroll fungerar som du kommer att förstå värdet fullt ut. Därför erbjuder vi dig gärna en demo av systemet. Kontakta oss via formuläret på denna sida för att boka en demo.

Löneoutsourcing

Visste du att vi på Söderberg & Partners Löner även kan stötta dig som vill outsourca hela din lönehantering? Vi erbjuder olika former av löneoutsourcing som är anpassade utifrån ditt företags behov, förutsättningar och kunskap.

Om löneoutsourcing

Löneadministration

Behöver du och dina kollegor avlastas inom löneadministration? Administrationen av företagets löner kan vara tidskrävande och upplevs ofta som krångligt. Vi underlättar din löneadministration och ger dig tillgång till ett heltäckande utbud av lönetjänster. Genom att effektivisera löneadministrationen, sparar du tid samtidigt som systemet kvalitetssäkrar hela hanteringen. Dessutom får du tillgång till våra erfarna experter, som kan hjälpa dig när frågor uppstår.

Om löneadministration

Lönehantering till ett fast pris

Vi avlastar dig med företagets lönehantering. När du vänder dig till oss är det företagets behov som styr – och du betalar bara för det som du behöver. Dessutom får du alltid ett fast pris, vilket innebär att du slipper oroa dig för att kostnaderna ska skena iväg.

Brett utbud av tjänster inom lönehantering

Utöver det som nämns ovan, erbjuder vi en mängd tjänster inom lönehantering. Vi har listat alla våra tjänster för att ge dig en tydlig bild av vår bredd och kompetens. Vill du veta mer om någon av våra tjänster? Då är du varmt välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer.
Läs mer om våra tjänster här

”Servicen och kompetensen hos Söderberg & Partners håller toppklass”

Ida Johnsdotter, VD Media Resurs AB
Läs kundberättelsen

Kontakta oss

Vill du veta mer om Payroll och hur vi kan hjälpa dig? Fyll i formuläret nedan eller kontakta oss genom att ringa 0770-11 00 55 alternativt maila payroll@soderbergpartners.se